Openluchttheater Valkenburg presenteert Just like Elton – Eerbetoon aan Elton John

8 Jun 2024 vanaf 20.30 uur, Openluchttheater Valkenburg

Passie, Persoonlijkheid & Punch: 3 basis-ingrediënten voor een waardig eerbetoon aan de legendarische Elton John!  

De rol van Sir Elton John past geboren entertainer en muzikaal wonderkind Paul Corten als geen ander. Samen met zijn ijzersterke band en geweldige achtergrondzang herschept hij de Elton Experience waar we allemaal van zijn gaan houden.  

Maak een trip down memory lane met all-time favorieten als Rocket man, I’m still Standing en Don’t let the sun go down on me en laat je meeslepen door geweldig pianospel, verbluffende zang en vooral een bom van energie en enthousiasme. 

Terwijl Elton John druk bezig was met het afronden van zijn afscheidstournee in 2023, werkten 7 gemotiveerde muzikanten keihard om klaar te zijn om het stokje over te nemen. 

Met de ‘Bitch is Back Tour’ brengt tribute act Just like Elton een eerbetoon aan een van de bestverkopende soloartiesten ooit. In een betoverende 2 uur durende show neemt de band je mee op een muzikale reis door de unieke carrière van Elton John, waarbij vele hits uit het veelzijdige oeuvre dat deze muzikale legende de afgelopen 50 jaar heeft opgebouwd, aan bod komen. Van Your song tot Rocket man, van Don’t go breaking my heart tot Candle in the wind en van Circle of life tot Cold heart, de muziek van Elton is duidelijk relevanter dan ooit. 

Tick Me!

Melden Sie sich für den Tickli Newsletter an und bleiben Sie bestens informiert!

Adjust your preferences