Cent Mille Chansons - Franse Chansons

12 Jul 2024 vanaf 20.00 uur, De Kopermolen

Cent Mille Chansons - Franse Chansons
Een avond vol liefde, passie en nostalgie
De Kopermolen (Lutherse Kerk), von Clermontplein 11, Vaals

Wegens ziekte wordt dit concert verplaatst naar 12 juli om 20.00 uur

Na de succesvolle concerten van voorgaande jaren neemt duo Cent Mille Chansons u weer met veel enthousiasme mee op hun muzikale reis naar Frankrijk. De warme stem van Ghislaine Mommer (zang) en de virtuoze klanken van Clemens Hoffman (piano en zang) zullen uw herinneringen aan Frankrijk doen herleven met prachtige bekende én eigen chansons. De geurende lavendelvelden, zon en een goed glas wijn komen tot leven.

Maar er is meer! Cent Mille Chansons nodigt namelijk elk jaar een gastmuzikant uit bij haar concert in de Kopermolen. En dit jaar is het niemand minder dan Erik Bansberg, een allround slagwerker die op creatieve en subtiele wijze percussie elementen toevoegt aan de chansons. Erik heeft ruime ervaring in het spelen met diverse bands, ensembles en koren. Daarnaast schrijft hij eigen composities. Met zijn creatieve spel voorziet hij deze Franse avond van een solide en verrassende sound.

Het belooft een passievolle en swingende avond te worden, zeker wanneer het zangensemble WBN8 de meerstemmigheid aanvult tot een prachtig geheel

Tick Me!

Melden Sie sich für den Tickli Newsletter an und bleiben Sie bestens informiert!

Adjust your preferences