Openluchttheater Valkenburg presenteert K's Choice - Time is a parasite

22 Aug 2024 vanaf 20.30 uur, Openluchttheater Valkenburg

We schrijven het jaar 1992 wanneer Sam en Gert Bettens hun eerste platencontract tekenen en 1993 wanneer hun debuutalbum verschijnt. The Great Subconscious Club is meteen een schot in de roos, remember The Ballad of Lea en Paul, nadien gevolgd door nog grotere albumklassiekers als Paradise in Me, met monsterhit Not an Addict, Cocoon Crash met Believe, Almost Happy met Another Year, en ga zo maar door…

Drie decennia lang veroverde K’s Choice de podia van de grootste concertzalen en festivals in binnen- en buitenland. Ze werkten samen met tal van gerenommeerde producers (Jean Blaute, Gil Norton, Alain Johannes) en artiesten (Anouk, Skin, Milow) met een mooie verzameling aan gouden en platina albums als gevolg.

Een dertigste verjaardag kon dus niet ongezien voorbijgaan, daarom brengt de band een gloednieuwe single uit Time is a Parasite, een kort maar krachtige rocksong, in het verlengde van hun laatste studio album The Phantom Cowboy. Om dit jubileumjaar waardig af te sluiten speelt de band dit jaar ook een paar concerten in openluchttheaters.
Op 22 augustus komen ze voor de eerste keer naar openluchttheater Valkenburg en nemen ze als support act de zeer getalenteerde singer-songwriter Milo Meskens mee.

Tick Me!

Schrijf je in voor de Tickli Nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Je voorkeuren aanpassen