Openluchttheater Valkenburg presenteert ALLE KLEUREN – K3 Nostalgie

27 Jul 2024 vanaf 19.00 uur, Openluchttheater Valkenburg

Alle Kleuren is dé generatie overstijgende K3 tributeband.  

De 11-koppige band Alle Kleuren spreekt tot de verbeelding van alle generaties K3 fans. Een feest der herkenning voor fans van Kristel, Karen & Kathleen maar ook voor de fans van Josje, Klaasje, Hanne, Marthe of Julia. Voor iedereen een garantie op meezingen want bij Alle Kleuren staan, oma’s, opa’s, moeders, vaders en kinderen aan de top!  

Alle Kleuren is een sensationele liveband die de 40 grootste K3-hits tot leven brengt waarbij stilstaan geen optie is. Bereid je voor op de soundtrack van je jeugd, een visueel spektakel met kleurrijke kostuums, betoverende choreografieën en een ongeëvenaarde liveshow.  

Alle zangeressen van de band zijn bekend van het populaire tv-programma K2 zoekt K3. Vorige zomer stond Alle Kleuren als headliner op de Gentse Feesten, waar circa 8000 mensen luidkeels meezongen en onlangs lag Paaspop aan hun voeten en zong de hele tent mee van Oja Lélé tot MaMa Sé.  

Alle Kleuren weet elk publiek in Nederland en België te betoveren en creëert een verbinding tussen verschillende generaties. Beleef de magie van K3 als nooit tevoren, in de magische atmosfeer van ons openluchttheater en maak je klaar voor een adembenemende K3-reis in alle kleuren van de regenboog!  

Tick Me!

Schrijf je in voor de Tickli Nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Je voorkeuren aanpassen