Rondleiding Ronald McDonald Kindervallei

3 Feb 2023 - 20 Dec 2024, Kindervallei

Rondleiding door de Regenboogspiraal van Friedensreich Hundertwasser

Midden in het prachtige Geuldal in Houthem St. Gerlach ligt de Kindervallei. Dit gebouw is in 2007 gerealiseerd naar een ontwerp van de befaamde Oostenrijkse kunstenaar Friedensreich Hundertwasser.

De Kindervallei is een vakantiehuis van het Ronald McDonald Kinderfonds, bestemd voor gezinnen met een zorgintensief kind.

Programma:
Bij aankomst wordt u ontvangen met een kop koffie/ thee en een stukje heerlijke Limburgse vlaai. Vervolgens start de presentatie en ontvangt u meer informatie over de kunstenaar Friedensreich Hundertwasser en hoe zijn visie te herkennen is in het prachtige gebouw genaamd de Regenboogspiraal. 

Ook wordt u meegenomen in de wondere wereld van de Kindervallei, hoe zij met de aangepaste vakanties bijdragen aan gezinnen meteen zorgintensief kind

Na deze presentatie neemt de gidsvrijwilliger u mee voor een rondgang door het gebouw waardoor het verhaal en de praktijk mooi samenkomen. De voor Hundertwasser unieke ramen, de pilaren, de boombakken, maar ook de snoezelruimte en het aangepaste speelpark in de prachtige tuin. Er gaat een wereld voor u open!

Een van de hoogtepunten van deze tour is het groene dak, dat uitzicht biedt over het prachtige Limburgse heuvelland.

Groepsgrootte
Minimaal een, maximaal vierentwintig personen

Duur
1,5 – 2 uur

Prijs
€16,- per persoon

Tick Me!

Subscribe to the Tickli Newsletter to get the latest news!

Adjust your preferences