Route d'Amuse 1 | de smakelijke kerstwandeling

12 nov 2021 - 9 jan 2022, Hotel Huis ter Geul

Voor de zestiende keer wordt de Route d'Amuse georganiseerd langs historie en door de natuur in ons Geulstadje. Neem voor wandeling 1 (5,5km) ongeveer vier uur de tijd, omdat u onderweg  gaat genieten van visitekaartjes uit de keukens van de vier restaurateurs. Denkt u pas na het vallen dan de duisternis terug te zijn, neem dan voor deze wandeling een zaklamp mee en stevige schoenen (vanuit de laatste locatie wandelt u nog 1km langs de Geul en het Geulpark, waar geen verlichting is en de zand paden bij nat weer soms glad zijn). U kunt eventueel ook via de grote (verlichte) weg weer naar uw bestemming.

De wandeling gaat over goed begaanbare wegen en paden en de amuses worden geserveerd tussen 11:00 en 18:00 uur (26 december tot uiterlijk 16:00). Kinderen krijgen een passende kinderamuse en ook voor vegetariërs is een passend alternatief geregeld. Geef dit wel even aan bij de bestelling; want kinderen mogen natuurlijk ook de standaard amuse en wellicht is die ook nog wel vegetarisch?

Tegen inlevering (of scannen) van het ticket ontvangt u op de start locatie een wandelroute met amuse- en kortingscoupons; kijk voor alle partners op www.route-damuse.nl. Hier worden tevens de meeste vragen beantwoord. 

BELANGRIJK: 
Al onze bedrijven houden zich aan de geldende maatregelen rondom 'het virus' en vragen u binnen het bestelde tijdslot te starten met uw wandeling. Als u bij Huis ter Geul uw corona-check QR en ID kunt tonen (zolang dat verplicht blijft) mag u bij alle restaurants naar binnen; u krijgt dan een polsbandje om als u dat wil. Na zaterdag  6 november hebben we helaas ook geen "terras-alternatief' meer voor mensen zonder QR code. U kunt natuurlijk even een test regelen via www.testenvoortoegang.nl.

Goed opgevoede honden en kinderen zijn welkom bij elk amuse-restaurant. Helaas zijn niet alle alle bedrijven toegankelijk voor rolstoelen of kunnen niet passende sanitaire voorzieningen bieden voor minder validen. De organisatie zal u graag adviseren in specifieke gevallen; stuur even een e-mail naar info@route-damuse.nl.

LET OP! Alle deelnemers worden op één ticket geprint. U reserveert een startplek (niet persé een zitplaats)!

 (*)  Uitgezonderd 24, 25, 31 december & 1 januari!

Tick Me!

Schrijf je in voor de Tickli Nieuwsbrief en blijf op de hoogte!