Queen Must Go On

6 nov 2021 vanaf 20.30 uur, Brikke Oave

Queen Must Go On is de nieuwste sensationele Queen tribute band van Nederland met één visie: de geweldige muziek van Queen in ere houden. Bekend van het SBS6 televisieprogramma We Want More, waar ze hoge ogen gooiden met hun spetterende optredens en uiteindelijk in de finale een plek in de Top 5 hebben behaald. Juryleden als Trijntje Oosterhuis en Davina Michelle zijn lyrisch over de kwaliteiten van deze band.

Queen Must Go On brengt je de complete Queen ervaring vol overgave! Vier gepassioneerde en ervaren muzikanten die een ode brengen aan Freddie Mercury, Brian May, John Deacon en Roger Taylor. Alle nummers zijn tot in detail uitgezocht en worden gespeeld met perfectie.

Voor de echte Queen sound wordt gebruik gemaakt van dezelfde instrumenten en versterkers zoals Queen die ook gebruikte, voor een nog authentieker gevoel.

Queen Must Go On neemt je mee terug naar de gouden jaren van rock en pop. Alle hits zoals Don't Stop Me Now, We Are The Champions, Bohemian Rhapsody en natuurlijk The Show Must Go On komen voorbij, maar ook nummers uit de begintijd van de band.

Toegang alleen mogelijk met een negatieve test, herstel- of vaccinatiebewijs via de CoronaCheck-app

Tick Me!

Schrijf je in voor de Tickli Nieuwsbrief en blijf op de hoogte!