Openluchttheater Valkenburg presenteert Illusionist Nigel Otermans – Time Traveler

30 jul - 2 aug 2023, Openluchttheater Valkenburg

Illusionist Nigel Otermans verbaast en verwondert in zijn show Time Traveler met spectaculaire illusies. Overal waar deze Nederlands kampioen goochelen en zijn team het podium betreden, laten zij het publiek verbluft achter. Ondanks zijn jonge leeftijd is Nigel dan ook al een grote upcoming naam in de ‘magic scene’. 

De Time Traveler
In Time Traveler maken Nigel en zijn Wonder Girls een betoverende reis door de tijd met meer dan vijftien grote illusies! De show begint als Nigel een mysterieuze kist in zijn bezit krijgt. Deze kist blijkt niet zomaar een illusie te zijn, maar een echte tijdmachine. Hij reist door het verleden; naar de middeleeuwen toen goochelen ten strengste verboden was en de jaren 50, toen het variété zijn gloriejaren beleefde. En hoe gaat goochelen er in de toekomst uitzien? 

 Uiteindelijk is het de taak van Nigel om weer in de juiste tijd te komen!

Speciale gast: Floor Bosman
Floor Bosman, sopraan en operazangeres afkomstig uit Kerkrade is de special guest tijdens deze show. Vanaf haar 13e kreeg ze zangles van plaatsgenoot en operazangeres Janine Kitzen. In 2016 deed ze mee aan het Prinses Christina Concours en in 2019 organiseerde Floor een benefietconcert in het Parkstad Limburg Theater Kerkrade. Hieraan werkten o.a. Jack Vinders, Martin Hurkens, Enzo Kok, Mannenkoor CMK 1912, Janine Kitzen en Rob Mennen mee. De opbrengst ging naar de muzikale ontwikkeling van Kerkraadse kinderen die het zelf niet kunnen betalen. Je kent Floor ook van de tv-programma's We Want More (SBS6) of het RTL4-programma Holland’s Got Talent.

Tick Me!

Schrijf je in voor de Tickli Nieuwsbrief en blijf op de hoogte!