Openluchttheater Brunssum presenteert: Dorona Alberti met haar tour "Pearls"

9 sep 2023 vanaf 20.00 uur, Openluchttheater Brunssum

Dorona Alberti - Pearls- 

Dorona Alberti staat al bijna 2 decennia onafgebroken op de podia in binnen- en buitenland. Met Gare du Nord ronde ze net de 20 city Encore tour af, bijna volledig uitverkocht! Net als haar ‘Music of James Bond’ i.s.m. het Metropole Orkest. En afgelopen zomer was ze, the special guest, bij de door 180.000 bezoekers bezochte Vrijthof concerten van André Rieu, in Maastricht. (Deze show is later nog gezien door miljoenen bioscopenbezoekers wereldwijd) 

‘Dorona; the woman in red’ Ze stal de show! Hokjes passen niet bij haar, want Dorona’s muzikale avonturen en interesses zijn divers en eclectisch. Haar stem is soepel, heeft een groot bereik en oneindige mogelijkheden. Ze speelt met klanken en teksten, is puur, rauw, sensueel en houdt van scherpe randjes. En wanneer Dorona voor je zingt, zingt ze voor JOU. 

In Pearls krijg je een avond vol muzikale pareltjes. Songs van artiesten als Prince, Kate Bush, Ella Fitzgerald, Gare du Nord, Shirley Bassey, Peter Maffay, afgewisseld met Adele, Sinéad O’ Connor, Alabama Shakes en Bowie. Reken geenszins op een avond vol covers, want Dorona houdt het spannend en maakt interpretaties zoals je ze nog niet eerder hebt gehoord. Wel hetzelfde verhaal, maar doorvlochten met haar herinneringen, verhalen en inzichten, rauw, puur, direct en zonder trucjes…

band
zang: Dorona Alberti
bas: Cord Heineking
piano: Mike Roelofs

Doors open 19.30 uur.

foto: Aldwin van Krimpen.

Tick Me!

Schrijf je in voor de Tickli Nieuwsbrief en blijf op de hoogte!