Knapzak arrangement 't Koetshoes

1 Apr - 29 Oct 2023, Taverne "t Koetshoes

Lekker cruisen door het Limburgse land met een retro E- Fatbike. Een stoere fiets, minimalistisch opgebouwd, met goede  trapondersteuning, een breder stuur en een comfortabel zadel, dat gemaakt is voor mensen die zowel willen genieten van het fietsen als van de omgeving.

Vanuit de gekozen locatie rijdt je bijvoorbeeld in de driehoek Valkenburg, Schimmert , Meerssen; richting het Heuvelland of het Maasdal, De Beekdaelenroute is ook aan te raden. Zo kom je door bossen, heuvels, akkergebieden, Maas-, en Zuid Limburgse dorpen met mooie boerderijen, huizen, cultureel erfgoed, en een enkel Kasteel. Welke route je ook kiest, altijd is er genoeg te zien en kun je genieten van de prachtige natuur.

 Arrangement met lunch en versnapering in rugzakje, To Go. Via Visit Zuid Limburg

Ben je onbekend in de omgeving en wil je graag een geplande route, dan graag ruim vooraf aangeven wat je wensen zijn. Misschien fiets je het liefst langs velden en wegen, of gaat je voorkeur  uit naar een meer bosrijke omgeving; vlak of meer heuvelachtig.

Tijdens alle routes zijn er genoeg plekken om de benen te strekken of te genieten van de omgeving, want GENIETEN is ons motto. Wij houden van onze mooie streek en willen laten zien en horen dat ontspanning ook kan zonder geluidsoverlast.  Wij willen niet dat onze Bikes  overlast bezorgen en gaan er van uit dat onze gasten ons motto delen en rekening houden met  mens en natuur. Daarom denken wij ook dat onze Bikes minder geschikt zijn voor (groepen) jongeren zonder begeleiding van volwassenen

Tick Me!

Schrijf je in voor de Tickli Nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Je voorkeuren aanpassen