Culinair Concert Restaurant Kloostertuin Wittem

13 Oct 2024 vanaf 17.30 uur, Restaurant Kloostertuin Wittem

Ons Culinair concert zal dit jaar plaatsvinden in Restaurant Kloostertuin Wittem, voorheen de Gerarduszaal. Het restaurant biedt een mooi uitzicht over de glooiende vallei van het Geulhart en de fraaie Kloostertuin. De koks werken uitsluitend met producten uit de eigen streek en zorgen zo voor een plek waar lekker eten, gezelligheid en een ontspannen sfeer voorop staan.

Bij het Culinair concert wordt u om 17.30 uur ontvangen met prosecco en een amuse. Dan gaat u genieten van
een 3 gangen diner, inclusief water en wijn. Als afsluiter een aangeklede kop koffie of thee. Er is keuze uit vlees, vis en vegetarisch bij het voor en hoofdgerecht. Als u zich opgeeft voor deelname, ontvangt u het complete menu en kunt u uw keuze maken en doorgeven. Het complete arrangement kost all in € 79.

Het concert

Opera Comique uit Maastricht verzorgt met 2 heel bijzondere optredens de muzikale entre-acts tijdens dit culinaire concert. Opéra Comique Maastricht neemt u mee op een muzikale reis door de vier seizoenenIn een verrassend en tot de verbeelding sprekend decor wordt een programma gebracht van grappige, vrolijke en ontroerende liederen, gebaseerd op het thema Natuur en veelal afkomstig uit bekende komische opera’s die Opéra Comique door de jaren heen op de planken heeft gebracht. Laat u meevoeren door dit enthousiaste gezelschap en geniet!

Programma 1e gedeelte
Winter: The Goslings, Song to the Moon uit Rusalka en Highlights uit Les Saltimbanques
Lente: Highlights uit The Mikado

Programma 2e gedeelte
Zomer: Highlights uit Porgy and Bess
Herfst: Highlights uit The Pirates of Penzance

Koor en solisten onder muzikale leiding van Ben Perry, arrangeur en dirigent.

Tick Me!

Schrijf je in voor de Tickli Nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Je voorkeuren aanpassen