Buitenplaats Kasteel Wijlre

13 apr - 31 dec 2022, Kasteel Wijlre

Welkom bij buitenplaats Kasteel Wijlre!

Laat u verrassen door deze unieke plek waar hedendaagse kunst en architectuur, cultureel erfgoed en natuur een eenheid vormen. Wandel door de prachtige tuinen en bezichtig de tentoonstellingen in het kunstpaviljoen Hedge House en het historische Koetshuis.

Buitenplaats Kasteel Wijlre is geopend van woensdag t/m zondag tussen 11.00-17.00 uur*. 

Via deze website koopt u picknicktickets van buitenplaats Kasteel Wijlre. Let op: de entreeprijs is niet inbegrepen in de picknickmand. Bent u houder van een geldige Museumkaart, Vriend of Patroon van de buitenplaats, dan geniet u gratis toegang. Kinderen t/m 12 jaar hebben eveneens gratis toegang.

Een bezoek aan de buitenplaats wordt extra leuk als u in de tuinen komt picknicken, borrelen of genieten van een heerlijke high tea. Er staan biertafels en -bankjes in de appelboomgaard. Bij slecht weer is de salon in het Koetshuis beschikbaar om te eten en te drinken. Zitplaatsen kunnen niet worden gereserveerd. De picknickmanden reserveert u online via deze site tot uiterlijk 15.00u op de dag voorafgaand aan het geplande bezoek. Allergieën of speciale dieetwensen kunt u in het opmerkingenveld bij de reservering achterlaten.

*Afhankelijk van de maatregelen om verspreiding van het coronavirus, kunnen openingstijden worden aangepast of tijdsloten worden ingesteld. Kijk voor meer informatie op onze website www.kasteelwijlre.nl.

Tick Me!

Schrijf je in voor de Tickli Nieuwsbrief en blijf op de hoogte!