Buitenplaats Kasteel Wijlre

22 mei - 7 nov 2021, Buitenplaats Kasteel Wijlre

Welkom bij buitenplaats Kasteel Wijlre!

Beste bezoeker,

De buitenplaats is momenteel gedeeltelijk geopend. In verband met de watersnoodramp is het Hedge House niet te bezichtigen. Entree op vertoon van Museumkaart of vrijwillige donatie. Iedere gift wordt bijzonder gewaardeerd!

Natuur, kunst, architectuur en erfgoed zijn op de buitenplaats onlosmakelijk met elkaar verbonden. Laat u verrassen door de wisselende kunsttentoonstellingen in het hedendaagse paviljoen Hedge House en in het historische Koetshuis. Wandel door de kasteeltuinen of loop een van de samengestelde routes langs de kunstwerken in de tuin. Maak het bezoek extra bijzonder en boek een gevulde picknickmand met dekentje. De picknick kunt u tot uiterlijk 15.00 uur op de dag voorafgaand uw geplande bezoek reserveren. Bij slecht weer is de salon in het Koetshuis beschikbaar om te eten en te drinken. Eventuele dieetwensen of allergieën kunt u bij reservering in het opmerkingenveld aangeven.

Geopend van woensdag t/m zondag tussen 11.00-17.00 uur. Het kasteel zelf is permanent bewoond en niet toegankelijk voor publiek. Op iedere eerste zondag van de maand is alleen de eetkamer in het Kasteel te bezichtigen.

In de tuin zijn honden, mits aangelijnd, toegelaten.

ICOM kaart, Rembrandtpas en BankGiro Loterij VIP-kaart worden helaas niet geaccepteerd. Museumkaarthouders die in het bezit zijn van een geldige Museumkaart maar deze niet ter plekke kunnen tonen, kunnen alleen toegang verkrijgen door aankoop van een entreekaart. Kopieën of (digitale) afbeeldingen van de Museumkaart worden niet geaccepteerd.

Tick Me!

Schrijf je in voor de Tickli Nieuwsbrief en blijf op de hoogte!