AmeeZing Met hart en ziel

22 Mar 2024 vanaf 19.30 uur, De Kopermolen

Hou je van zingen? Kom dan naar deze zalige zangavond in de Kopermolen. Na een prachtig religieus lied zingen we via musical en opera toe naar een vrolijk levenslied. En dit alles met hart en ziel!

Zingen doe je vanuit jezelf, vanuit je overtuiging, of vanuit een ander personage. Je raakt pas jezelf en de ander als het komt vanuit je hart. Zéker als je dat samen met anderen doet. AMeeZing Projects brengt jullie samen op dat éne podium. Resoneer dus vocaal mee en laat je verrassen door ons bijzonder repertoire.

Zing je in een koor? Neem dan een vriend of vriendin mee die nog geen ervaring hiermee heeft en maak er samen een onvergetelijke avond van, want voor deze belevenis hoeft u geen geoefende koorzanger te zijn: iedereen die van zingen houdt is van harte welkom.  

Door de unieke, professionele en aanstekelijke match weten beide workshopleiders er samen met jou een samenzang-feest van te maken. En het enige wat jij daarbij nodig hebt is je eigen stem en die van de ander.
Elke deelnemer ontvangt bij aanvang een map met de koorpartituren en teksten. 

Vanuit hun gezamenlijke passie om het samen zingen zo veel mogelijk te bevorderen, hebben Jo en Ghislaine AMeeZing Projects opgericht.

Tick Me!

Schrijf je in voor de Tickli Nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Je voorkeuren aanpassen