Route d'Amuse 2 | de smakelijke kerstwandeling

12 Nov 2021 - 9 Jan 2022, De Haselderhof

Voor de zestiende keer wordt de Route d'Amuse georganiseerd langs historie en door de natuur in ons Geulstadje. Neem voor wandelingen ongeveer vier uur de tijd, omdat u onderweg  gaat genieten van visitekaartjes uit de keukens van de vier restaurateurs. 

De wandeling gaat over goed begaanbare wegen en paden en de amuses worden geserveerd tussen 11:00 en 17:00 uur (26 december tot uiterlijk 16:00). Kinderen krijgen een passende kinderamuse en ook voor vegetariërs is een passend alternatief geregeld. Geef dit wel even aan bij de bestelling; want kinderen mogen natuurlijk ook de standaard amuse en wellicht is die ook nog wel vegetarisch?

Tegen inlevering (of scannen) van het ticket ontvangt u op de start locatie een wandelroute met amuse- en kortingscoupons; kijk voor alle partners op www.route-damuse.nl. Hier worden tevens de meeste vragen beantwoord. 

BELANGRIJK: 
Al onze bedrijven houden zich aan de geldende maatregelen rondom 'het virus' en vragen u binnen het bestelde tijdslot te starten met uw wandeling. Als u bij Haselderhof uw corona-check QR en ID kunt tonen (zolang dat verplicht blijft) mag u bij alle restaurants naar binnen; u krijgt dan een polsbandje om als u dat wil. Na zaterdag  6 november hebben we helaas ook geen "terras-alternatief' meer voor mensen zonder QR code. U kunt natuurlijk even een test regelen via www.testenvoortoegang.nl.

Goed opgevoede honden en kinderen zijn welkom bij elk amuse-restaurant. Helaas zijn niet alle alle bedrijven toegankelijk voor rolstoelen en ook kunnen niet alle ondernemers passende sanitaire voorzieningen bieden voor minder validen. De organisatie zal u graag adviseren in specifieke gevallen; stuur even een e-mail naar info@route-damuse.nl.

LET OP! Alle deelnemers worden op één ticket geprint. U reserveert een startplek (niet persé een zitplaats)!

 (*)  Uitgezonderd 24, 25, 31 december & 1 januari!

Tick Me!

Subscribe to the Tickli Newsletter to get the latest news!