Fotoboek "De 500 Mooiste Plekken van Parkstad"

1 Nov - 31 Dec 2021, Parkstad Limburg

In het kader van het expojaar van IBA Parkstad verschijnt medio november 2021 het fotoboek “De 500 Mooiste Plekken van Parkstad”. In het fotoboek laat initiatiefnemer en fotograaf Mat Snijders u de pracht en schoonheid van dit gebied op unieke wijze beleven. Meer dan 500 kleurenfoto’s geven een schitterend beeld van een van de mooiste en meest bijzondere gebieden van Nederland.

In het fotoboek “De 500 Mooiste Plekken van Parkstad” maakt u kennis met de pracht en praal van één van de mooiste en meest bijzondere gebieden van Nederland: Parkstad. Meer dan 500 kleurenfoto’s brengen de grote diversiteit en het karakter van deze regio schitterend in beeld. Van de exotische landschappen, betoverende vergezichten, unieke luchtopnamen, tot de statige woonwijken, interessante musea, fraaie kerken, oude kastelen, monumenten, dierentuinen, parken, groeven, bossen, velden, beken, meren, het mijnverleden, de natuur…In alle zeven gemeenten van Parkstad en in alle kernen binnen die gemeenten. De bekende én verborgen plekken. Alles komt aan bod in dit boek. 

“De 500 Mooiste Plekken van Parkstad” is het allereerste boek dat een compleet overzicht geeft van al het moois dat dit stukje Limburg te bieden heeft. Een prachtig boek om thuis van te genieten, maar ook een handige gids om op pad te gaan. Ontdek het zelf! Want wij zijn trots op Parkstad Limburg.

Fotograaf Mat Snijders maakte eerder het fotoboek “De 250 Mooiste Plekken van Heerlen” dat in een oplage van 5.000 exemplaren een groot succes werd.

Aantal pagina’s: 264. Formaat en afwerking: ongeveer 30 x 30 cm. met een harde kaft. Het gehele boek in full colour.

De voorintekenprijs bedraagt: € 16,35.

Tick Me!

Subscribe to the Tickli Newsletter to get the latest news!