Buitenplaats Kasteel Wijlre

13 Apr - 31 Dec 2022, Kasteel Wijlre

Welkom bij buitenplaats Kasteel Wijlre!

Laat u verrassen door deze unieke plek waar hedendaagse kunst en architectuur, cultureel erfgoed en natuur een eenheid vormen. Wandel door de prachtige tuinen en bezichtig de tentoonstellingen in het kunstpaviljoen Hedge House en het historische Koetshuis.

Buitenplaats Kasteel Wijlre is geopend van donderdag t/m zondag tussen 11.00-17.00 uur*. 

Via deze website koopt u tickets van buitenplaats Kasteel Wijlre. Bent u houder van een geldige Museumkaart, Vriend of Patroon van de buitenplaats, dan geniet u gratis toegang. Kinderen t/m 12 jaar hebben eveneens gratis toegang.

Een bezoek aan de buitenplaats wordt extra leuk als u in de tuinen komt picknicken, borrelen of genieten van een heerlijke high tea. Er staan biertafels en -bankjes in de appelboomgaard. Bij slecht weer is de salon in het Koetshuis beschikbaar om te eten en te drinken. Zitplaatsen kunnen niet worden gereserveerd. De prijzen zijn inclusief uw entreeticket. Hiervoor kunt u online via deze site tot uiterlijk 15.00u op de dag voorafgaand aan het geplande bezoek reserveren. Allergieën of speciale dieetwensen kunt u in het opmerkingenveld bij de reservering achterlaten.

*Afhankelijk van de maatregelen om verspreiding van het coronavirus, kunnen openingstijden worden aangepast of tijdsloten worden ingesteld. Kijk voor meer informatie op onze website www.kasteelwijlre.nl.

Tick Me!

Subscribe to the Tickli Newsletter to get the latest news!