The Maker Is Present - ontmoet de kunstenaars van Prepper Paradise

27 Mär - 14 Aug 2022, Bureau Europa

Wees erbij!!! Op vrijdag 24, zaterdag 25 en zondag 26 juni kun je de makers achter Prepper Paradise ontmoeten in het driedaagse programma The Maker Is Present. Boordevol interviews, rondleidingen, wandelingen en prepper-bites en drinks. Bestel een kaartje om erbij te zijn!

In Prepper Paradise komt de verbeelding van het einde der tijden samen met het ontwerp hoe we ons daar het beste op kunnen voorbereiden. Van het bouwen van bunkers in de Euregio en Bunker shopping with the Kardashians, tot het ontwerp van voedsel, voedselhoarding voor jarenlange zelfredzaamheid en het jezelf uiteindelijk laten invriezen na je dood – we bereiden ons te pas en te onpas, en de een wat meer dan de ander, voor op onzekere tijden.

In de expositie wordt het preppen getoond aan de hand van het werk van kunstenaars, architecten, ontwerpers en wetenschapers, zoals Stine Deja (DK), Ted Noten (NL), Paul Kuipers (NL), Brent Watanabe (VS), Rustan Söderling (SE), Theo Triantafyllidis & Kostis Stafylakis (GR), Stewart Brand (VS), Paul Virilio (FR), Liam Young (AUS), Dennis de Bel (NL) en Meeus van Dis (NL).


Tick Me!

Melden Sie sich für den Tickli Newsletter an und bleiben Sie bestens informiert!