Concert Marinierskapel der Koninklijke Marine

13 Oct 2023 vanaf 20.00 uur, Obelisk Vaals

Driekwart eeuw wereldklasse 

De Marinierskapel der Koninklijke Marine is een van de 3 professionele orkesten van de Nederlandse krijgsmacht.  Haar belangrijkste taak is om militaire ceremonies en ceremonies voor het Koninklijk Huis muzikaal te begeleiden. 

Daarnaast verzorgt de Marinierskapel concerten in binnen- en buitenland, b.v. voor veteranen, educatieve- en benefietdoelen of op uitnodiging van jubilerende verengingen en organisaties. Tijdens de concerten toont het orkest haar veelzijdige kant. Deze loopt uiteen van klassieke harmoniemuziek tot uitgebreide bigband en van intiem begeleidingsensemble tot een flitsende coverband. Regelmatig werken hier nationale en internationale solisten aan mee. De Marinierskapel is een graag geziene gast in binnen- en buitenland en is ook bekend door de vele platen en cd's, radio- en tv-optredens en taptoes. 

Harmonie St. Catharina Lemiers is dan ook bijzonder verheugd dat de Marinierskapel der Koninklijke Marine ter gelegenheid van ons 125 jaar bestaan gehoor heeft gegeven aan onze uitnodiging voor het geven van dit concert. 


Tick Me!

Melden Sie sich für den Tickli Newsletter an und bleiben Sie bestens informiert!

Adjust your preferences